Maksu- ja Toimitusehdot

Kun tilaat tuotteita Uusittu.fi:stä, tuotteet lähetetään Postin kautta. Toimituskulut määräytyvät postitettavan lähetyksen painon ja koon mukaan. Emme toimita lähetyksiä postiennakolla.

Postin toimitusehdoista voit lukea lisää täältä.

Yleistä

Uusittu.fi myy tuotteita Suomen kauppa-alueelle. Nämä toimitusehdot soveltuvat tuotteiden tilaamiseen verkkokaupastamme. Nämä maksu- ja toimitusehdot ovat voimassa 1.1.2019 alkaen. Pidämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja ja hintoja tarvittaessa.

Pyrimme postittamaan tilaukset 1-3:n arkipäivän kuluessa maksusuorituksesta, jollei tuotteen kohdalla ole toisin mainittu (ts. mittatilaustyöt). Mikäli lähetysaika jostain odottamattomasta syystä venyy pidemmäksi, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat verkkokaupassa on esitetty jokaisen tuotteen yhteydessä. Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina (€). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Lopullisen hinnan tuotteille ja lähetyskuluille voit tarkistaa verkkokaupan kassalla ennen maksamista. Uusittu.fi NY ei ole ALV velvollinen ja hintamme eivät sisällä arvonlisäveroa.

Toimituskulut

Tilauksesta veloitettavat toimituskulut riippuvat tilatusta tuotteesta/tuotteista (esim. paino, koko) ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Näet tilauksestasi veloitettavat toimituskulut ostoskorista ennen kuin vahvistat tilauksen ja suoritat maksun.

Maksaminen ja maksutavat

Voit maksaa tekemäsi tilauksen tilisiirrolla ennakkoon tai PayPal-palvelulla. PayPalin kautta maksaessasi voit hyödyntää myös luottokorttimaksua. Mikäli valitsit maksutavaksi tilisiirron (SEPA-maksu), lähetämme laskun antamaanne sähköpostiosoitteeseen. Käsittelemme tilaukset arkipäivisin. Mikäli laskua ei kuulu tilauksestanne seuraavan arkipäivän aikana, otattehan meihin yhteyttä sähköpostitse. Muistathan tarkistaa myös sähköpostin roskapostin, sillä lasku on voinut eksyä myös sinne.
Mahdollisista poikkeutilanteista tiedotamme Uutiset -välilehdellä ja Facebookissa.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Tilausvahvistuksessa vahvistetaan myös käytetty maksutapa. Emme toimita tuotelähetyksen mukana erikseen tulostettua lähetettä. Mikäli tilausvahvistus ei saavu sähköpostiin vuorokauden kuluessa tilauksesta, ota meihin yhteyttä mahdollisimman pian sähköpostitse. Tarkista myös roskaposti ennen yhteydenottoa, sillä tilausvahvistus on voinut eksyä myös sinne.

Mikäli valitsit maksutavaksi tilisiirron (SEPA-maksu), lähetämme sinulle laskun sähköpostiisi.

Uusittu.fi NY ei ole velvollinen lähettämään kirjeitse ilmoitusta ongelmallisesta tilauksesta, jos asiakkaan toimesta annetut asiakastiedot, sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat virheellisiä, tai asiakas ei seuraa antamaansa sähköpostia.

Tilauksen noutamatta jättäminen

Kun tilaus on postitettu, asiakas saa paketin noutamiseen seurantakoodin (jos kyseessä on paketti). Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta tilin luonnin yhteydessä. Asiakas vastaa lähetyksestä aiheutuvista kuluista, jos paketti joudutaan postittamaan hänelle uudelleen (7€-15€).
Asiakas vastaa myös palautuneen paketin aiheuttamasta mahdollisista kuluista kauppiaalle.
Jos tuote palautuu kauppiaalle ja asiakas peruu samalla kaupan, voidaan asiakasta velvoittaa maksamaan kauppiaalle korvausta tarkoituksenmukaisesti aiheutetusta taloudellisesta tappiosta. Tällöin tulkitaan, että asiakkaalla ei ole ollut aikomustakaan lunastaa tilaustaan.

Palautus ja reklamaatio

Tarkista tilauksesi heti, kun olet vastaanottanut lähetyksen. Ilmoita meille viiden (5) vuorokauden sisällä sähköpostitse, mikäli huomaat tuotteessa virheen tai muita ongelmia.

Tuotteilla, lukuun ottamatta mittatilaustyönä tehtyjä tuotteita, on 14 vrk palautusoikeus, kun ne palautetaan käyttämättöminä.
Langoissa vyötteen tulee olla ehjä ja paikoillaan. Palautuksessa emme vastaanota tuotteita, joihin on tarttunut voimakkaita hajuja (esim. tupakansavu), tai esim. eläinten karvoja. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja.
Palautusoikeuden 14 vrk lasketaan alkavaksi siitä, kun olet vastaanottanut lähetyksen postista.

Jos haluat palauttaa tuotteen tai tehdä reklamaation, ota meihin aina ensin yhteyttä sähköpostitse ennen kuin palautat tuotteen. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian, käsittelemme sähköpostit arkipäivisin. Mahdollisista poikkeutilanteista tiedotamme Uutiset -välilehdellä ja Facebookissa.

Uusittu.fi NY palauttaa maksun 14 päivän sisällä täysimääräisenä takaisin asiakkaalle, kun palautus on vastaanotettu ja tarkistettu.

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä tietoja.