Maksu- ja Toimitusehdot

Viimeeksi päivitetty 26.9.2020

Kun tilaat tuotteita Uusittu.fi:stä, tuotteet lähetetään Postin kautta. Toimituskulut määräytyvät postitettavan lähetyksen painon ja koon mukaan. Emme toimita lähetyksiä postiennakolla.

Postin toimitusehdoista voit lukea lisää täältä.

Yleistä

Uusittu.fi myy tuotteita Suomen kauppa-alueelle (ei Ahvenanmaa). Nämä toimitusehdot soveltuvat tuotteiden tilaamiseen verkkokaupastamme. Nämä maksu- ja toimitusehdot ovat voimassa 1.1.2019 alkaen. Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja ja hintoja tarvittaessa.

Pyrimme postittamaan tilaukset 1-3:n arkipäivän kuluessa maksusuorituksesta, jollei tuotteen kohdalla ole toisin mainittu (ts. mittatilaustyöt). Mikäli lähetysaika jostain odottamattomasta syystä venyy pidemmäksi, olemme sinuun yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tuotteet ja tuotehinnat

Tuotteiden hinnat verkkokaupassa on esitetty jokaisen tuotteen yhteydessä. Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina (€). Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Lopullisen hinnan tuotteille ja lähetyskuluille voit tarkistaa verkkokaupan kassalla ennen maksamista. Uusittu.fi ei ole ALV-velvollinen ja hintamme eivät sisällä arvonlisäveroa.

Toimituskulut

Tilauksesta veloitettavat toimituskulut riippuvat tilatusta tuotteesta/tuotteista (esim. paino, koko) ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan kun teet tilauksen verkkokaupan kautta. Näet tilauksestasi veloitettavat toimituskulut ostoskorista ennen kuin vahvistat tilauksen ja suoritat maksun.
POIKKEUS: kun teet tilauksen mittatilaustuotteista, toimituskulu lasketaan vasta sitten kun olemme sopineet millainen tuotteesta tulee. Postikulua ei voida laskea etukäteen, jos tuote poikkeaa oletetusti muusta valikoimastamme. Tällöin postikulu määräytyy esimerkiksi tuotteen koon perusteella. Tuotteen kohdalla on merkintä, jos kyseessä on sellainen tuote, johon ei voida suoraan antaa toimituskulua, ja toimituskulu lisätään jälkikäteen ostoksen loppusummaan.

Maksaminen ja maksutavat

Voit maksaa tekemäsi tilauksen tilisiirrolla ennakkoon tai PayPal-palvelulla. PayPalin kautta maksaessasi voit hyödyntää myös luottokorttimaksua. Mikäli valitset maksutavaksi tilisiirron (SEPA-maksu), saat maksutiedot tilausvahvistuksen yhteydessä. Maksutavoiksi on tulossa myös MobilePay.
Mahdollisista poikkeutilanteista tiedotamme Uutiset -välilehdellä ja Facebookissa.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Onnistuneen tilauksen jälkeen sähköpostiisi lähetetään tilausvahvistus. Tilausvahvistuksessa vahvistetaan myös käytetty maksutapa. Emme toimita tuotelähetyksen mukana erikseen tulostettua lähetettä. Mikäli tilausvahvistus ei saavu tunnin aikana tilauksesta, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse. Tarkista myös roskaposti, sillä tilausvahvistus on voinut päätyä myös sinne. Käsittelemme tilaukset arkipäivisin.

Mikäli valitsit maksutavaksi tilisiirron (SEPA-maksu), saat maksuohjeet sähköpostiisi tilausvahvistuksen yhteydessä.

Uusittu.fi ei ole velvollinen lähettämään kirjeitse ilmoitusta ongelmallisesta tilauksesta, jos asiakkaan toimesta annetut asiakastiedot, sähköpostiosoite ja puhelinnumero ovat virheellisiä, tai asiakas ei seuraa antamaansa sähköpostia.

Tilauksen noutamatta jättäminen

Kun tilaus on postitettu, asiakas saa paketin noutamiseen seurantakoodin (jos kyseessä on paketti). Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta tilin luonnin yhteydessä. Asiakas vastaa lähetyksestä aiheutuvista kuluista, jos paketti joudutaan postittamaan hänelle uudelleen (7€-15€).
Asiakas vastaa myös palautuneen paketin aiheuttamasta mahdollisista kuluista kauppiaalle.
Jos tuote palautuu kauppiaalle ja asiakas peruu samalla kaupan, voidaan asiakasta velvoittaa maksamaan kauppiaalle korvausta tarkoituksenmukaisesti aiheutetusta taloudellisesta tappiosta. Tällöin tulkitaan, että asiakkaalla ei ole ollut aikomustakaan lunastaa tilaustaan.

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä tietoja.