Palautus/Reklamaatio

Palautus ja reklamaatio

Tarkista tilauksesi heti, kun olet vastaanottanut lähetyksen. Ilmoita meille viiden (5) vuorokauden sisällä sähköpostitse, mikäli huomaat tuotteessa virheen tai muita ongelmia.

Tuotteilla, lukuun ottamatta mittatilaustyönä tehtyjä tuotteita, on 14 vrk palautusoikeus, kun ne palautetaan käyttämättöminä. Langoissa vyötteen tulee olla ehjä ja paikoillaan. Palautuksessa emme vastaanota tuotteita, joihin on tarttunut voimakkaita hajuja (esim. tupakansavu), tai esim. eläinten karvoja. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja. Palautusoikeuden 14 vrk lasketaan alkavaksi siitä, kun olet vastaanottanut lähetyksen postista.

Jos haluat palauttaa tuotteen tai tehdä reklamaation, ota meihin aina ensin yhteyttä sähköpostitse ennen kuin palautat tuotteen. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian, käsittelemme sähköpostit arkipäivisin. Mahdollisista poikkeutilanteista tiedotamme Uutiset -välilehdellä ja Facebookissa.

Uusittu.fi palauttaa maksun 14 päivän sisällä täysimääräisenä takaisin asiakkaalle, kun palautus on vastaanotettu ja tarkistettu.

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä tietoja.