Lankavelho

Lankavelhon kasveilla ja sienillä värjätyt villasekoitelangat

Kesä on värjäyksen aikaa. Keväällä, kesällä ja syksyllä Lankavelho kerää talteen lankojen värjäykseen sopivaa materiaalia ja laittaa padat porisemaan, kun sopiva hetki tulee. Värjäys on aikaavievää puuhaa, mutta antoisaa, kun kauniin lopputuloksen näkee. Jokainen kerä on oma värjäyksensä ja värjäystä ei toisella kertaa pysty toistamaan aivan samanlaisena. Tämän vuoksi Lankavelho suosittelee, että valitset kerralla langat sukkiin, sillä tismalleen samanväristä lankaa ei jälkikäteen enää ole saatavilla. Sukkapariin tarvitset 100g-150g koosta riippuen.

Kaikki Lankavelhon sukkalangat ovat 75% villaa ja 25% polyamidia. Langat on valmistettu Suomessa ja niiden valmistaja on Novita. Puikkokoon suositus on 3,5mm. Luonnonväreillä värjätyille langoille suositellaan käsinpesua, jotta värit säilyvät parhaina. Huomioithan, että langat tuoksuvat etikalle, sillä etikkaa käytetään viimeistelyhuuhtelussa lankoja valmistettaessa.

Tällä hetkellä valikoimassa on vain sukkalankaa, mutta myöhemmin kesällä 2019 on tulossa myös ohuempia lankoja.

Langoilla on vaihto- ja palautusoikeus, kun ne palautetaan ehjillä vyötteillä varustettuna, käyttämättömänä. Halutessasi palauttaa langan, ota yhteyttä sähköpostitse ohjeiden saamiseksi. HUOM! Emme korvaa palautuksen tai vaihdon postikuluja.