Posted on

Katkoksia asiakaspalvelussa ja tilausten käsittelyssä

Laiterikon vuoksi olen vielä noin kaksi viikkoa osittaisessa nettipimennossa. Luen sähköpostit ja hoidan tilaukset seuraavan kerran viikolla 32 perjantaina 9.8. sekä viikolla 33 tiistaina 13.8. ja perjantaina 16.8. Maksujen tarkistukset teen arkisin päivittäin, jotta maksetut tilaukset lähtevät heti matkaan kun mahdollista.
Mikäli siis odotat vastausta sähköpostiin tai olet tehnyt tilauksen, maltathan hetken! Vanha tekniikka väsyi ja uutta on tulossa hajonneen tilalle.

Ennakkotietona kerrottakoon tähän samalla, että elokuun viimeisenä viikonloppuna minut ja tuotteeni löydät Iisalmesta. Tarkka päivä, paikka ja kellonlyömät julkaistaan, kun asia on saatu sovittua lukkoon. Myös Metkuseen Tampereella on lähdössä uusi erä kangaskasseja, hedelmäpusseja ja kalenterikavereita myyntiin viikon 32 loppupuolella!

Posted on

Katkoja asiakaspalvelussa

27.7. tapahtuneen laiterikon vuoksi olen toistaiseksi erittäin heikkojen yhteyksien äärellä, joka viivästyttää vastauksia tilauksiin ja yhteydenottoihin.

Pyrin lukemaan sähköpostit maanantaina 29.7. ja sen jälkeen torstaina 1.8.2019.

Pahoittelen suuresti tästä aiheutuvaa haittaa! Ei voi kuin todeta, että aina ei mene kuin Strömsössä ja toivottavasti palveluntarjoaja toimittaa nopeasti uudet välineet nettiyhteyksien ylläpitoon. Onneksi ompelukone ei sentään vielä ole sulanut pöydälle näillä helteillä!

Posted on

Asiakaspalvelu suljettu 28.6.-1.7.2019

Suoritan näyttötutkintoa opintojeni tiimoilta ja olen tavoittamattomissa perjantaista 28.6. maanantaihin 1.7.2019. Luen jälleen sähköposteja tiistaista 2.7. alkaen ja tällä välin saapuneet tilaukset käsittelen saapumisjärjestyksessä maksutilanteen mukaan.

Mukavia kesäpäiviä toivottaen,

Minkeli

Posted on

Tavaralahjoitukset

Tällä hetkellä vastaanotamme tavaralahjoituksina ainoastaan farkkuja/farkkukankaita ja niiden tilkkuja sekä käsityö- ja askartelutarvikkeita (kuten napit, nauhat, villalangat, vetoketjut ym.) Tilanteen muuttuessa päivitän tiedon.

Olen saanut kolme suurta materiaalilahjoitusta, kiitos lahjoittajille! Näistä syntyy paljon uutta kivaa.

Päivitetty 3.6.2019

Posted on

Tuotteita myynnissä Tampereella!

Tänään 25.4. avautuu uusi, värikäs ja ihana Metkunen osoitteessa Tuomiokirkonkatu 36 ja täältä löydät myynnistä myös Uusittu.fi tuotteita. Metkunen on oman elämänsä supersankareille tarkoitettu teemajuhlataivas.

Voit seurata Metkusta Facebookissa tai Instagramissa. 

Käykäähän katsomassa avajaistunnelmat, avajaisia juhlitaan 25.-27.4.2019. Uusittu.fi toivottaa Metkuselle onnea ja menestystä!

Posted on

Tavaralahjoitukset

Vastaanotamme tavaralahjoituksia hyödynnettäviksi tuotteisiin!

Otamme vastaan puhtaat ja kuivat:

  • asusteet: vyöt, solmiot, huivit ym.
  • korut, etenkin helmikorut
  • vaatteet ja kodintekstiilit (pienet reiät tai pesussa lähtemättömät pienet tarharat eivät haittaa käyttöä)
  • käsityö- ja askartelutarvikkeet
  • kankaat, tilkkujen koko min. 15 x 15 cm.

Emme vastaanota: likaisia, homeisia tai ummehtuneita materiaaleja, kenkiä, mattoja, tyynyjä tai patjoja.

Tavaralahjoituksia voit toimittaa suoraa Otanmäkeen, tiedustele osoite sähköpostitse, tai sopimalla tapaamisen Kajaaniin. Molemmissa tavoissa otathan yhteyttä sähköpostitse asian sopimiseksi.