Sukkahurjan villasukat

HUOM! En valitettavasti pysty vastaanottamaan enempää tilaustöitä vuodelle 2020. Kiitos kaikille vuoden 2020 aikana tilanneille, keskityn loppuvuoden ajan joulusesonkiin tilatuihin sukkiin ja päivitän tilanteen kun se oletettavasti joulun jälkeen muuttuu. (Päivitetty 1.11.2020)

Sukkahurjan omin kätösin neulottuja villasukkia on valmistunut jo useamman vuoden ajan. Kun ensin oli sukitettu kaikki kaverit ja sukulaiset (useaan kertaan), tuli nyt aika siirtyä tuottamaan sukkia kenelle tahansa joka sellaiset haluaa tilata. Sukat on neulottu pääasiassa Novitan langoilla, mutta sekaan mahtuu myös satunnaisesti muita lankamerkkejä. Ota yhteyttä sähköpostitse, niin sovitaan sukille värit ja muut yksityiskohdat. Sukkatilaus on mahdollista maksaa tilisiirrolla, ja sukkien teko voi alkaa, kun maksu näkyy tilillä. Huomioitahan, että tilaustöillä ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.
Valitettavasti sukkahurjalta ei voi tilata mallista neulottuja logo- tai kirjoneulesukkia.

Voit seurata sukkahurjaa myös Instagramissa: Sukkahurja.

Hinnasto tilaustuotteille
Yksiväriset, tekstuurilla ryhditetyt sukat sekä raidalliset sukat tai säärystimet:
Nilkkasukat kokoon 39 saakka 25 euroa
Nilkkasukat, koosta 40 ylöspäin 30 euroa
Ylinilkan sukat, nilkkasukkien hintaan +5 euroa
Polvisukat 65 euroa
Säärystimet 30 euroa

Käsivarrenlämmittimet 25 euroa
Ranteenlämmittimet 30 euroa

Lisäksi näihin hintoihin lisätään postikulu joka on mm. polvisukissa ja säärystimissä pakettimaksu 5,90€.

Voit tilata tuotteen myös itse värjäämistäni langoista (langat voit valita kaupastamme), tällöin kaikkiin hintoihin lisätään +10 euroa. Esim. nilkkasukat koossa 38 maksavat tällöin 35 euroa.

Sukkien tilaus tulee tehdä sähköpostitse osoitteeseen minkeli (at) uusittu.fi ja ne on mahdollista maksaa ainoastaan etukäteen tehdyllä tilisiirrolla. Sitovaksi tilaus muuttuu, kun yksityiskohdat on sovittu ja maksu on tilillä. Tämän jälkeen tilausta ei voi enää perua.

Tilaustyönä tehdyillä neuletuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta.

Myynnissä olevia valmiita sukkia löydät kaupastamme.

Sukkagalleriasta löytyy kuvia menneiden vuosien sukista.