Yhteystiedot

Uusittu.fi toimii Otanmäessä, Kajaanissa. Yrityksellä ei ole omaa myymälätilaa vaan valmistan tuotteet kotonani tai KAOn toimipisteessä Kajaanin Seppälässä (Impilinna). Toistaiseksi yhteyttä voi ottaa ainoastaan sähköpostitse, sähköpostit luen arkipäivisin. Poikkeuksista tiedotan Facebook -sivullamme sekä Uutiset -välilehdellä.

Minkeli Welling: minkeli (at) uusittu.fi

Odotatko meiltä sähköpostia…? Olethan muistanut katsoa sähköpostisi roskakoriin?

Palautus ja reklamaatio

Tarkista tilauksesi heti, kun olet vastaanottanut lähetyksen. Ilmoita meille viiden (5) vuorokauden sisällä sähköpostitse, mikäli huomaat tuotteessa virheen tai muita ongelmia.

Tuotteilla, lukuun ottamatta mittatilaustyönä tehtyjä tuotteita, on 14 vrk palautusoikeus, kun ne palautetaan käyttämättöminä. Langoissa vyötteen tulee olla ehjä ja paikoillaan. Palautuksessa emme vastaanota tuotteita, joihin on tarttunut voimakkaita hajuja (esim. tupakansavu), tai esim. eläinten karvoja. Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja. Palautusoikeuden 14 vrk lasketaan alkavaksi siitä, kun olet vastaanottanut lähetyksen postista.

Jos haluat palauttaa tuotteen tai tehdä reklamaation, ota meihin aina ensin yhteyttä sähköpostitse ennen kuin palautat tuotteen. Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian, käsittelemme sähköpostit arkipäivisin. Mahdollisista poikkeutilanteista tiedotamme Uutiset -välilehdellä ja Facebookissa.

Uusittu.fi NY palauttaa maksun 14 päivän sisällä täysimääräisenä takaisin asiakkaalle, kun palautus on vastaanotettu ja tarkistettu.

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä tietoja.

Vastaanotamme tavaralahjoituksia hyödynnettäviksi tuotteisiin:

Otamme vastaan puhtaat ja kuivat:

  • asusteet: vyöt, solmiot, huivit ym.
  • korut, etenkin helmikorut
  • vaatteet ja kodintekstiilit (pienet reiät tai pesussa lähtemättömät pienet tarharat eivät haittaa käyttöä)
  • käsityö- ja askartelutarvikkeet
  • kankaat, tilkkujen koko min. 15 x 15 cm.

Emme vastaanota: likaisia, homeisia tai ummehtuneita materiaaleja, kenkiä, mattoja, tyynyjä tai patjoja.

Tavaralahjoituksia voit toimittaa suoraa Otanmäkeen, tiedustele osoite sähköpostitse, tai sopimalla tapaamisen Kajaaniin. Molemmissa tavoissa otathan yhteyttä sähköpostitse asian sopimiseksi.

 

Kuka minä olen ja mitä täällä tapahtuu?

Olen kolmekymppinen alanvaihtaja ja valmistuin luonnonvaratuottajaksi KAO:n aikuisopistosta marraskuussa 2019. Luonnonvara-alan koulutus tapahtuu Kajaanissa Seppälän maaseutuopistolla. Opinnot aloitin tammikuussa 2018 ja opiskeluni kestivät noin kaksi vuotta. Uusittu.fi oli osa yrittäjäkurssia, hyödynnän kierrätysmateriaaleja ja luonnon antimia myyntituotteiksi. Minulla on ennästään perusopintoja käsityöalalta ja olen harrastanut neulomista enemmän ja vähemmän aktiivisesti teini-ikäisestä lähtien. Kirjoitan myös blogia Luontovuosi, jossa seurataan luonnossa tapahtuvia muutoksia. Luonto, neulominen, koirat, askartelu, käsityöt ja omalla pihalla puuhastelu ovat lähellä sydäntäni.